Aanvallende berichten Jeroen De Mets (27 december 2009) | Joachim De Zutter
Rond 27 december 2009 12:06 logde iemand in als amjdmg op het forum van de VGK (Vlaamse Geschiedkundige Kring) en er werden een aantal denigrerende berichten geplaatst waarin de zoon van Paul Verhille werd omschreven als "de kleine van Paul Verhille", waarbij werd verwezen naar zijn FlatPress blog:

"Loonin" (op een eerder tijdstip was de username blijkbaar "Loonis") was blijkbaar de nickname van Loonis Logghe.

Er werd door amjdmg beweerd dat Nicanor Verhille in een VZW zou werken. Bepaalde berichten van amjdmg werden blijkbaar reeds verwijderd.

Paul Verhille liet per telefoon weten dat een politieagent(e) hem lastigviel met vragen omtrent het osDate PHP/MySQL dating script op www.summumplus.be. Hij/zij zou onder andere hebben gevraagd of het script dat door vrijwilligerswerk operationeel werd en die voor de gebruikers gratis kon worden gebruikt wel een ondernemingsnummer had. Blijkbaar was het voor de agent(e) ook niet duidelijk dat het script geen (onderdeel van een) huwelijksbureau was.

Jeroen De Mets (jeroendemets@gmail.com, geboren op 4 maart 1988) registreerde zich blijkbaar elders op 14 november 2009 18:25:51 ook met amjdmg als login (https://www.wina.ugent.be/user/1844/profiel):Jeroen De Mets schreef reeds in mei 2008 artikels voor Schamper.

Iemand reageerde met de nickname Echo op Jeroen De Mets zijn forumbericht en daarna reageerde iemand met de nickname Echo op een bericht van Gordijnhoofd op een ander forum:"Echo" was blijkbaar de nickname van Sofie Veramme:Stijn Bekaert plaatste met de nickname Raschuke ook berichten op het WJNH forum.