Aanvallende berichten Jeroen De Mets (27 december 2009) | Joachim De Zutter
Rond 27 december 2009 12:06 logde iemand in als amjdmg op het forum van de VGK (Vlaamse Geschiedkundige Kring) en er werden een aantal denigrerende berichten geplaatst waarin de zoon van Paul Verhille werd omschreven als "de kleine van Paul Verhille", waarbij werd verwezen naar zijn FlatPress blog:

"Loonin" (op een eerder tijdstip was de username blijkbaar "Loonis") was blijkbaar de nickname van Loonis Logghe.

Bepaalde berichten van amjdmg werden blijkbaar reeds verwijderd. Wat het ondernemingsnummer zogezegd zou zijn geweest van de wellicht fictieve vzw waar Jeroen De Mets in één van zijn berichten naar verwees weten we nog steeds niet.

Jeroen De Mets (jeroendemets@gmail.com, geboren op 4 maart 1988) registreerde zich blijkbaar elders op 14 november 2009 18:25:51 ook met amjdmg als login (https://www.wina.ugent.be/user/1844/profiel):Jeroen De Mets schreef reeds in mei 2008 artikels voor Schamper.

Iemand reageerde met de nickname Echo op Jeroen De Mets zijn forumbericht en daarna reageerde iemand met de nickname Echo op een bericht van Gordijnhoofd op een ander forum:"Echo" was blijkbaar de nickname van Sofie Veramme:Stijn Bekaert plaatste met de nickname Raschuke ook berichten op het WJNH forum.