Filologica forum thread 2934 (>=24 augustus 2006)
Op het filologica forum werd op 24 augustus 2006 een bericht geplaatst met kanjers van dt-fouten, blijkbaar door Jeroen Buts (http://www.fkgent.be/filologica/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=233):Jeroen Buts zat samen met Benoît Lagae en Sander Van de Moortel in het filologica presidium van 2006-2007. Onder pseudoniem sanderstruck legde Sander Van De Moortel (sander.vandemoortel@gmail.com) op 6 september 2006 uit waarom hij op het filologica forum een bericht publiceerde dat blijkbaar van het VGK forum was verwijderd.

5 juni 2007 werd op het filologica forum een bericht met een dt-fout en zinnen waarvan geen enkele met een hoofdletter begon geplaatst door iemand die beweerde veel lessen te hebben gevolgd via studiebureau Memento:
... "ik voel mij misbruikt" ... "er moet toch iets zijn wat we kunnen doen? zijn voorgevel beplakken met stickers waaarop (sic) staat oplichter?" - filologica user "sherlock holmes" (http://www.fkgent.be/filologica/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1289).

"Ceterum censeo Verhillem etc." - filologica user "Fokov" (MSN: zitafanir@hotmail.com) (http://www.fkgent.be/filologica/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=230) op 5 juni 2007.